fredag 3 februari 2012


Hälsoprofil och Heartware v 5

Denna veckan har vi skypat med Renata Chlumska som satt hemma i Jönköping på sitt kontor och pratade om hur hon ser på värdeorden i Heartware med oss. Värdeorden har Renata och Gripsholmsskolan kommit fram till tillsammans och de är bl a följande:

Motivation och passion
Drömmar
Hålla energin uppe
Mod och rädslor
Mål, målbilder och delmål
Öva och repetera
Inställning och attityd
Vända trist till roligt
Karma
Ärlighet
Empati
Självkänsla och självförtroende

Vi fick också en läxa av Renata:

"Vad är jag bra på av Heartware-orden? Beskriv och ge exempel på konkreta situationer!
Vad vill jag bli bättre på? Hur kan jag göra för att bli bättre på just detta?
Rita en bild som passar in på texten."

På idrotten har vi haft bl a inomhusfotboll i klasserna denna veckan, små turneringar där vi döpte oss till olika länder. Vi har också haft hinderbana med mycket hopp, lite hopprep och skeppsbrott hade vi i torsdags då Ida var sjuk och orienteringsteorin utgick.

VinterÄventyret vecka 7 som går av stapeln tis, ons och torsdagen är nu färdigplanerad och det känns hoppfullt att vi har kallare och att snön ser ut att komma och stanna. Vore kul med en "riktig" vinterexpedition där vi åker skidor istället för att gå upp till Fredrikshall.
Samling sker vid Gripsholms Golfklubbs bilparkering kl 08.00 på morgonen så utgår vi därifrån istället för från skolan. Då behöver vi inte börja med att bära våra skidor, då kan vi åka iväg på skidorna direkt.
Vanliga skor och en liten extrakläderspackning kan lämnas till skolbilen där på samma plats på morgonen, så har barnen det när dom kommer upp.
Uppe i Fredrikshall har vi lite vintertävlingar i lag på eftermiddagen, fram till ca kl 15. Mer info i brevet på veckoplaneringssidan.

Ha nu en superduperhelg allihop! Skid- och skridskoväder är det äntligen i alla fall!

// Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar