fredag 20 april 2012

Hälsoprofil och Heartware v 16

Vi väntar fortfarande på våren känner vi nog alla! Ser fram emot att springa i Hjorthagen och ha orientering, brännboll, fotboll osv ute i värmen och solskenet...
Men nu borde det åtminstone vara lite nära.
Vi har sprungit 2 gånger den här veckan, en del elever på tid och en andra inte, det bestämmer man själv. Och så har vi haft stationsträning/cirkelträning med varierande uppgifter. Bl a har vi tränat lite starter inför Stafettkarnevalen, hållit på med olika sorters bollar, balansstation, rotationer, hopp, haft lite styrketräning i form av armhävningar, plankan och situps. De flesta barn går in för såna övningar där dom sett oss vuxna göra detta, även om det kanske egentligen inte är ett moment man brukar ha på den här nivån. Men det skall ju vara stimulerande och kul också!

Denna veckan har vi planerat klart Sommaräventyren och nu hoppas vi att många föräldrar anmäler sig och vill vara med! Vi behöver 20 vuxna per dag. Det är viktigt till kanoterna där det skall vara 1 vuxen och 2 barn i varje. Årskurs 2, 3 och 4 kommer att vandra närmare 1 mil denna gången efter paddlingen, den turen gick vi i tisdags och den var verkligen helt fantastisk, nästan magisk!

63 elever blev anmälda till Minimaran idag från vår skola och det är jätteskoj! Bra för att vara en söndag denna tiden på året då ALLT händer. Flest elever är anmälda från Tigerklassen, men även övriga klasser är väl representerade. Och 26 st glada hurtiga mammor/personal/tjejer från vår skola skall springa Vårruset!

Ha det nu så jättefint i helgen allihop!
// Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar