onsdag 12 maj 2010
Lek Idrott & Hälsa v 19

Vi har haft 3 st praktikanter med oss denna vecka: Selma, Oskar och Maja från Mariefredsskolans årskurs 3. Selma är min dotter och Oskar är Kajsas bror.
Efter praktiken frågade jag vad dom tyckte om vår skola. De tyckte att vi hade en väldigt fin skola och en superbra skolgård med massor att göra på rasterna! (Det tycker jag var lite roligt eftersom vi inte har så mycket leksaker, gungor osv här som på andra skolor, men vi har en fantastisk skolgård där fantasin får utlopp..) . Det var så bra med få långa raster istället för många korta, tyckte dom, så man hinner göra mer. Dom tyckte också att det var skönt med en liten skola för då lärde man känna alla så fort och så bra..

Måndag: Vi hade "Röris 2" för första gången! Alltid kul med nytt! Det ser faktiskt ut som riktiga dansuppvisningar när vi har våra olika rörisprogram.

Tisdag: Löpning med våra praktikanter runt Hjorthagen, och man fick välja 2,5 km eller 4:an.

Onsdag: WildKids! Förskoleklassen hade ett gäng 6-åriga gäster från Björnmossan och tillsammans delade vi in oss i patrullerna och gjorde sortera-pinnar-leken. 1/2:an hade sifferstafett i ring som vi hade en gång i höstas, se bilderna! Det ligger siffror i ringen från 1-20 i varje lagfärg och man skall hoppa på sina färger i rätt ordning med hjälp av kamraterna som står utanför ringen och lotsar.

Trevlig Lååånghelg allihop!
Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar