fredag 8 juni 2012

Sista veckan detta läsår 2011/12!

Hälsoprofil och Heartware


Oj oj oj vilken härlig avslutning på året vi haft tillsammans på vår skola sista veckorna! Mycket trevliga sportevenemang! Golfdag, Vårruset, 3 stora äventyrsexpeditioner i Åkersskogarna, Minimaran och Stafettkarnevalen i Helsingfors.

Det var 3 st helt fantastiska Sommaräventyrsdagar där ni alla i åk 1-4 kämpat och visat hur det skall gå till när det börjar bli tufft, att ni hela tiden hållit huvudet högt, varit positiva och inte gett upp! Renata har varit med oss i Baslägret en av dagarna och var som vanligt imponerad över era insatser! Nästa år skall hon och vi satsa på att vara med oss hela dagarna på Äventyrsexpeditionerna. 

Minimaran i Stockholm i söndags var också lyckat även om vädret inte var det bästa. 62 barn av 75 kom upp till Stockholms Stadion från Gripsholmsskolan och gjorde bra ifrån sig. Min gode vän Christer Clefberg som jobbar på Löparkansliet som är arrangörer hörde av sig efteråt och sa att det var imponerande att se oss alla och att vi märktes med våra t-shirts. Trevligt!


Jag lägger in lite fina bilder från äventyren och minimaran och lite annat från veckan och vill passa på att tacka er alla för ett fint läsår och ser fram emot nästa!
MASSOR AV SOMMARKRAMAR FRÅN ULRIKA!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar