fredag 23 november 2012

Hälsoprofil och Heartware v 47


En grå vecka utan något vidare väder men som vanligt med en massa glada solstrålar i idrottshallen!
... Som tur är!

Leoparderna har nu en period egna lektioner i par som varit väldigt trevliga och uppskattade av klassskamraterna. Jag har också stått som imponerad fröken och sett vad duktiga eleverna är på att hitta på mixen lekar vi haft och som dom lite klurigt byggt om inför dessa tillfällena då dom själva är idrottslärare!  Fler klasser kommer att få prova på detta!

Vi har denna vecka också haft Cirkelträning/Stationsträning med både konditions-, koordination-, balans- och styrketema, vissa ställen var lite "vuxna" och "gym"-inspirerade stationer som plankan, armhävningar, Situps/crunchies, mjölksyreträningen då man står 90 grader mot en vägg osv. Såna stationer jublar barnen åt! Dom tycker ibland att det är lite kul att få göra samma saker man sett sin mamma och pappa göra på gymmet eller hemma! Och på hockeyträningarna och truppträningarna brukar man i och för sig också göra de här tuffa övningarna är jag upplyst om. Även om man bara är 7 år.. ;)

Kinesiska muren har vi också haft, löpning i Hjorthagen, WildKids på Apberget och lite handboll har vi också hunnit med.
Nästa vecka väntas Fitnesstester från Tyskland som skall utföras i två omgångar av Lisa, mig och Tina. Spännande! :)

Trevlig Helg!
Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar