fredag 19 april 2013

Hälsoprofil och Heartware v 16

Denna veckan har vi framförallt börjat med elevernas egna lektioner i årskurserna 2 och 3. Det har bjudits på kullekar, bollekar, handboll, femkamp, banor och skeppsbrott och har varit mycket trevligt att se hur eleverna tänkt till innan de presenterar sina lektioner. Efteråt har vi alltid feedback och ger en applåd och det är viktigt att det är positiv feedback, hur det än blir emellanåt. Det finns alltid något vi kan säga varandra som är bra även om man som "lärare" inte tycker det blir precis så som man tänkte eller att det inte blir helt perfekt. Eleverna tar det här på stort allvar och jag tycker det känns som en bra träning.

Vi har också haft löpningen i Hjorthagen för alla klasserna och inomhus har vi haft olika varianter på redskapsbanor och stationer med betoning på åla, rulla, krypa, hänga, klättra och hoppa.

Snart är det dags för MUGI-tester igen med alla skolbarnen, och då blir det spännande att se om vi får ett bättre resultat denna gången efter nästan ett helt läsår med mycket idrott på schemat!

Kom ihåg att anmäla er på äventyren! I de lägre årskurserna är det snart maxat men 3:ornas och 4/5:ornas behövs några fler!
Ha nu en trevlig helg allihop!
För mig gäller både handbollscup i Katrineholm och innebandycup i Västerås för egen del med egna barnen.
Hälsningar Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar