torsdag 3 december 2009Lek, Idrott och Hälsa v.49

Måndag: Vi utökade "Röris"-programmet för 1-2:an till att börja med, först med låten "Cara Mia". Intensiv låt som ger mer konditionsträning. Vi börjar med den i förskoleklassen nästa måndag och ska sedan utöka med en konditionslåt till efter det.
Massage som avslutning även denna dag! "Gissa massagen" för de äldre och "2 o 2 massage med saga" för de yngre.

Tisdag: Afrodans med Sara på Hälsoskaparna! Det syns tydligt på framförallt våra "stora" barn i 1-2:an att de har lätt att ta till sig dansen och de har utvecklats en hel del, det är faktiskt imponerande! Medtag gärna vattenflaskor fortfarande! :)

Onsdag och Torsdag: WildKids på Krumeluntberget denna gång! Barnen blev indelade i "familjepatruller" och fick till uppgift att i 2 dagar bygga/konstruera en bostad i naturen som skulle bestå av kök, badrum, sovrum och vardagsrum med tillhörande möbler och olika viktiga attribut. Fantasin fick flöda fritt och alla samarbetade med liv och lust! Jag lägger in lite bilder här ifrån barnens fantastiska bostäder! Ex när Emil dammsuger, vardagsrumssoffan hos Julia Elias Kajsa Lino och Ludwig. Adams, Karolinas och Hugos sängar i sovrummet, Kajsas blombukett till köksbordet och 2:a tjejernas grönbeklädda bergslägenhet!

Fredag: Simning för lejon och 2:or och Nina-dans med 1:or och Örnar! Ken åker till badet, jag är ledig fredag för fjällresa!

Trevlig Helg allihop!
// Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar