torsdag 25 mars 2010


Lek, Idrott och Hälsa v 12

Jaha, då börjar det bli dags att runda av vintersportandet! Vi har haft en fantastisk vinter och Ni föräldrar har varit otroliga på att ha ordnat utrustningar och bra kläder till era barn! Allt går ju så mycket smidigare när det är riktig vinter och engagerade föräldrar som vi haft det! TACK! Hoppas vi får ta hit och använda allt lika mycket nästa vintersäsong som detta läsåret! :)
Nästa vecka skickar jag ut en ny idrottsplanering som kommer att gälla från vecka 15, dvs efter påsklovet! Då återupptar vi t ex löpning med sikte på Stockholm mini-marathon den 6 juni och vi skall bl a också ha en del orientering ev ihop med OK Grip.
... Har ni förresten sett deras inbjudan till nybörjarkurs för barnen i OL? Finns uppsatt i hallarna! Jag gillar orientering, det är en sport där både kroppen och hjärnan får jobba! Det passar ju oss på Gripsholmsskolan med tanke på ledorden! ;)....

Även eftis kommer att ändra lite på programmet. Vi håller på att dra igång golfen igen bl a.

Måndag: Vi hade Röris med ledarna Karolina i förskoleklassen och Sanne i 1/2:an. Vi håller också på och tränar på en hemlighet inför mumindagen som vi inte berättar för någon annan.

Tisdag: Jag var ledig ett par dagar så det blev Yoga med Lotta som var vikarie för mig. Barnen hade lotsat henne och det gick bra! :)

Onsdag: Simning med Örnar och Lejonen var med Nina och jobbade.
Snölekar för 1/2:an med Stefan, bl a "Tjuv och polis"! :)

Torsdag: Olika övningar med förskoleklassen och 1/2:an, "Akta din svans", "fallskärmslek" och en "Ärtpåselek".

Fredag: "Hemlighetsträningen" :) och Röris igen! Ledare Herman i förskoleklassen och Samuel i 1/2:an Vi väntar med spänning på Rörisarna 1, 2 och 5 som skulle ha kommit i onsdags.

//Ha en mysig helg allihop! :)
Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar