torsdag 16 december 2010

Lek Idrott och Hälsa v 50


Måndagen startade med Lusseloppet! Alla 100 eleverna på Gripsholmsskolan åkte vår trevliga

1 km-slinga under 1 timme så många varv som möjligt och fick 1 lott för varje varv. 421 varv sammanlagt fick vi in, dvs 421 st lappar i burken!

Av alla dessa lappar lottades 15 st julklappar ut bland eleverna. Härlig stämning rådde! De som fick julklappar hejades fram bland alla kompisar med tjo och tjim!

Alla bjöds på varm saft och lussebulle efter loppet. Vi hade en ganska hög publiksiffra, både mor- och farföräldrar, mammor och pappor var med och hejade och tittade. Mycket trevligt! Vi hoppas att detta kan bli en tradition på vår skola!

Barnen har önskat ytterligare ett lopp i Januari och jag har även utomstående funktionärer som anmält sitt intresse av att hjälpa till :)


Övriga veckan har bestått i olika typer av snölek och vi har varvat skidåkningen med tefatsåkning eftersom vädret har varit omväxlande och vi har åkt väldigt mycket skidor nu ett tag.

Jag har bett Fredrik att framöver köra upp lite mer kringelikrokspår i mitten av Apotekarängen och labyrinter så vi kan leka lite lekar med våra skidor på, samt pista upp ett skatingspår och testa skating. Vi kommer att ha lite teknikåkning också längre fram efter lovet.


Skridskoåkning siktar vi också på att ha efter jullovet, men jag kan i dagsläget inte säga mer om när, vilka tider osv.


Taekwondon för 2:or och 3:or skall vi också försöka fortsätta ha på fredagar, men vår tränare Henrik måste ha en ersättare, så vi återkommer om det också efter lovet.


Jag önskar Er ALLA nu en Fröjdefull Jul och Ett Gott Nytt År!


Kramar Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar