torsdag 27 januari 2011


Lek, Idrott och Hälsa v 4

Vilken vecka vi haft! Jubileumsloppet på skidor för att fira Ninas 50-årsdag,
Renata Chlumska som startade vårt mentors-skap och Heartware-samarbete med en kickoff-föreläsning för alla eleverna i årskurs 1-3 och den blå himlen och solen som verkligen har strålat på oss hela veckan!

Vi har fått nya skidspår uppkörda i veckan med nya backar, både upp och ner, som är lite mer utmanande än tidigare, och spåret är nu ca 1200 m, dvs lite längre.
Alla eleverna åkte 1 timme i onsdags och därefter lottade vi ut 3 paket i varje klass med temat "Nådendal" (dvs mumintrollen ) i de flesta paketen, eftersom Nina kommer därifrån.
Utlottningen skedde genom att Nina kastade pil på stora papper, ett för varje klass, där alla namnen stod med som hade åkt loppet. Det namnet pilen fastnade på fick ett paket.
Det serverades semlor och varm saft efter loppet och Ulf och Kaj Malmros från rektorsakademin var där och hälsade på och Ulf höll tal för Nina, lärare och eleverna om sitt första möte med Nina.
Det har varit skidor på schemat på idrotten hela veckan, och vi har haft både lekar och "slalom" i nerförsbackarna genom att sätta upp stavar såsom jag gjorde när jag var liten! ;)

Inte mycket bilder idag på bloggen, tyvärr, min mobil gick sönder i söndags!

Ha en mycket trevlig Helg! :)

// Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar