fredag 18 februari 2011


Lek, Idrott och Hälsa v 6 och 7

Vi har fortfarande skidåkning flera gånger i veckan och kommer att fortsätta med det även efter sportlovet, så kom ihåg att ta med skidorna tillbaka måndag v 9.

Förutom all skidåkning, har vi haft Röris i olika varianter när det varit lite för kallt och vi har också yogat förra veckan med Lotta när Ulrika var sjuk (Vi kommer att fortsätta med yoga efter lovet sedan igen, vissa dagar).
Det blir lite hastiga omplaneringar ibland på idrotten eftersom vi är så väderberoende på vår skola, så är det bara. Så schemat funkar inte riktigt som det skall alltid...

Vi har åkt skridskor varje tisdag och det har varit jättekul att komma iväg till IP 2 gånger i veckan för de som även valt fredagarna i årskurs 1-3. Nu är det slut på det eftersom kommunen valt att lägga ner vaktmästeriet kring rinken efter sportlovet.
Men passa på att åka på sportlovet på IP ni som kan!

Efter lovet tisdag v 9 kommer våra två pappor Tomas Fahlstedt och Daniel Hårdstedt att pimpla med friluftslivsbarnen i 1-3 utanför Gripsnäs vid ett bra fiskeläge, enligt Tomas! Ska bli riktigt spännande! Då ska vi också passa på att upprepa Isvett och alla ska få prova isdubbar igen.

Renata Chlumska var med oss igår eftermiddag och vi hade genomgång om drömmar, passion, mål och delmål bl a. Alla elever fick en enskild läxa att skriva sitt eget "Drömäventyr" som vi skall planera och samla till vår kommande "Heartwarebok". Detta får bli kapitel 1, och den skall vara klar 17 mars då vi börjar med nästa kapitel som kommer att handla om "mod och rädsla". Jag kommer att tillsammans med Renata och barnen planera för en expedition den 7 juni då vi skall paddla ca 2 km, cykla 1 mil, tälta och laga mat i stormkök ute i skogen. Vi får se om hon kan vara med oss då, hon är mitt uppe i sin kommande expedition som presenteras den 12 april, hoppas det! :) Vi kommer nog dock inte att sova över i tälten, vi jobbar till sen kväll istället, tror att det kommer att räcka för våra unga faktiskt.. ;)

Ha nu ett riktigt skönt lov, så ses vi igen måndag v 9!
Kram till er alla!
//Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar