torsdag 3 mars 2011


Lek, Idrott och Hälsa v 9

Denna veckan har vi haft snölekar, stafetter på Helikopterplattan och Gripsnäs och pulkaåkning både i Hjorthagen och vid Gula Huset. Vädret har verkligen strålat på oss, ett riktigt vårvinterväder med mycket fågelkvitter runtomkring oss!

Snölekarna var olika springlekar i snön och bland de roligaste var nog Flytta-saker-leken som innebar att vi hade 3-4 lag som på kommando skulle flytta saker från en hink till en annan så snabbt man kunde. Alla i laget fick varsin siffra och jag sa en av de siffrorna och en sak av de 12 sakerna som låg i hinken ca 100 m därifrån som dom skulle hitta och ta med sig till deras andra hink som var på ett annat ställe 100 m åt andra hållet!

På tisdagen pimplade alla i skolan hela eftermiddagen, åk 1-3 hade det på Friluftslivet med Tomas Fahlstedt och Daniel Hårdstedt, vilket var ett mycket trevligt arrangemang som vi tackar för! 1 gädda blev det åtminstone! :)

Nästa fredag har vi Barnens Vasalopp på Golfbanans 2,5 km-spår med blåbärssoppa, medaljer och diplom! Därmed är vårt skidår på Gripsholmsskolan avslutat, så då kan alla ta hem sina skidor, då siktar vi på våren!

Ha nu en jätteskön helg och hoppas solen fortsätter skina på oss alla!

//Ulrika


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar