fredag 31 augusti 2012

HÄLSOPROFIL OCH HEARTWARE Vecka 35

Fortfarande är det friidrott ute på Apotekarängen för hela slanten i mina klasser som gäller!
Vi hoppar höjdhopp, springer 60 m i startblock, kastar boll, stöter kula och har kurirstafett och andra stafetter. Jag kan se att alla går mer och mer mot en strålande friidrottskarriär;)!
 Alla har utvecklats, mest kanske det märks på höjdhoppet. Tekniken har verkligen förbättrats jämfört med första veckan. Både flopp- och dykstil och egna varianter har vi provat.

På tisdag har vi bokat Nya fina IP för åk 2 och 3 uppe i Hammaren där vi skall ha nästan 4 timmar friidrott på riktig anläggning. Då kan vi också lägga till längdhoppet, känns kul!
Vi kommer att ha 5 olika stationer: kaststation ( kula, boll och spjut med Linda K & Linda S ), löpstation ( kort- och medeldistans och häck med mig), fotboll (med Staffan), längdhopp (Jessica) och höjdhopp.
Matsäck, kläder efter väder och en tidsplan mellan kl 8.15-11.30 är det som gäller. Och lunch i skolan blir det som vanligt!

Vi skall jogga i Hjorthagen med åk 1-3 en gång nästa vecka också så vi får känna på det inför Skoljoggen som går av stapeln fredagen den 14 september.

Ha nu en mysig helg allihop!
Kram Ulrika

1 kommentar:

  1. Du är fantastisk Ulrika! Min lilla giraff kommer hem med ett sinne fyllt av glädje och självförtroende! Han känner sig riktigt, riktigt bäst! Vilken gåva att få ha lärare som ser och lyfter sina elever så!
    Stort Tack och Kram!
    Petra

    SvaraRadera