fredag 22 mars 2013

Hälsoprofil och Heartware v 12

Kylan håller i sig, men som tur är håller alla eleverna alltid humöret uppe, så då känns det ändå skönt att  jobba vidare och inte ge upp hoppet om våren!
Nästa vecka har vi ChickenRace på torsdag då alla springer runt Hjorthagen 3,7 km utom F-klasserna som springer trekantsvarvet som är 2 km. Det blir det sista vi gör innan påsklovet tar vid på vår skola.
Alla som har något gult att klä ut sig i får väldigt gärna göra det! :)
Efter påsklovet, v 15, kommer vi att börja med bl a löpning ute och vi kommer att mer och mer förflytta idrottsverksamheten utomhus och ha orientering, fotboll, brännboll o likn. Mer om det i kommande veckoplaneringarna.
Anmälningarna till allt som händer kommer också att komma ut veckan efter påsk, då tänker jag på Sommaräventyren, Minimaran och Vårruset. Så håll ögonen öppna! Jag har redan fått in ett antal anmälningar av intresserade föräldrar som vill vara med på Sommaräventyren vilket är jätteskoj att föräldrar hakar på så här på en gång!

Denna veckan har vi haft samarbetslekar av olika slag, med och utan bollar. Gamla och en del nya, och det var "Prickboll", "Minutboll", "Äppeltanten" och "Byt träd". Röris utgick pga halsont hos mig. Vi tar det senare.
Vi har också byggt djungelbana denna veckan med lianerna och ribbstolarna som ingick eftersom nu idrottshallen blev besiktad och nästintill godkänd i måndags (en liten detalj på bomsystemen är kvar till tisdag nästa vecka)! ... Och lite massage har vi haft också med en del av klasserna.

Nu önskar jag er alla en riktigt fin helg!
Hoppas värmen kommer snart!Hälsningar Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar