fredag 14 februari 2014

Hälsoprofil & Heartware v 7

EXPEDITIONSVECKA!

Årets Vinterexpeditioner höll till i Åkers Styckebruk. Förmiddagspassen var WinterWildKids i skogen vid motionsspåret i grupper om ca 5 som skulle jaga "matnycklar" ungefär som Fångarna på Fortet. Det fanns 10 uppdragsstationer där man kunde vinna en nyckel till laget som man senare kunde byta mot mat utanför ishallen där vi lagade egen lunch i stormkök. Lunchen var Nilsons köttbullar och makaroner, morötter, bröd och mjölk. Det var riktigt imponerande att se alla mästerkockarna jobba för att få mat i sig och alla tyckte nog att det smakade riktigt riktigt bra. " 10 av 10!!" var det många som sa i alla fall. :)

Efter lunchen gick vi in i Åkers ishall och åkte skridskor i knappa 3 timmar. Vi avslutade i ishallen med gemensamma lekar för alla eleverna.

Sist av allt blev det korv med bröd, festis och apelsiner.

Det har varit lika roligt som vanligt att umgås på de här Expeditionerna med alla fina eleverna vi har på vår skola, och det är tacksamt att alla barn blir skjutsade och hämtade till dessa platser av er föräldrar och passar tiderna utan problem. Då blir det riktigt bra och lättjobbat!

Nu ser vi fram emot Sommarexpeditionerna i slutet av läsåret där jag redan idag har bokat upp kanoter hos Kanotkungen!

Trevligt sportlov! Här kommer lite bilder! Och en film! :)

Många hälsningar Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar