torsdag 28 januari 2010Lek, Idrott och Hälsa v 4

Vi har fortsatt att motivera - till - att - aktivera med "sportlotteriet" denna vecka och fortfarande kör i princip ALLA skidor och skridskor så det ryker på raster och eftis! Det är helt suveränt! Nu måste vi dock vänta på att Peter Tängbrandt kommer tillbaka med skotern på tisdag och kör upp nya spår så vi kanske t om kan ha lite skidskyttebanor... :) Spåren försvann inatt.

Måndag: Vi hade "Röris" med extramaterialet "Cara Mia". Nu har jag äntligen beställt den rykande färska "röris 5" som utkommer i dagarna. Då blir det nytt hett program som gäller!

Tisdag: Sista Afrodansen med Ewelina! Jätteroliga lekar hade vi, med fallskärmen och ballonger. Stafetter och kullekar i form av bl a grimaskull. Tack för en trevlig tid Hälsoskaparna, vi kommer säkert igen :)!
Nästa tisdagsgympa om 2 v börjar vi med yoga med mig i Gula Huset.

Onsdag: Simning för 1/2:an och skridskolekar med Stefan.

Torsdag: Förskoleklassen hade härmkull, under hökens vingar och handboll i djupsnön, såååå svettigt! :)..
1/2:orna hade skidlekar med mig i vår hage. Fruktsallad, "Alla gubbar ut och åk", Härmkull, Djurleken (jag bestämmer 4 djur, man tar sig runt utan att låta som ett av djuren och skall hitta de andra som är samma och bilda en grupp) och huvud-axlar-knä- och-tå och lite andra små utmaningar på skidor som att "hänga tvätt" t ex..
Ni föräldrar har köpt/fixat väldigt bra utrustningar, det är så kul att vi kan genomföra skidträning! :) TACK!!

Fredag: Utlottning av sportlotteriet på morgonen! Röris för fulla muggar igen! Med killarnas önskelåt Iron Maidens "The Number of the Beast" som extramaterial att "rocka loss till" :) denna gång!

Trevlig Helg allihop!!!
//Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar