fredag 25 mars 2011Lek, Idrott och Hälsa v 12

Denna veckan har vi haft nyheten zumba i nästan alla klasserna! Jättekul och lite svårt, men man måste ha lite tålamod och träna det ett par gånger för att hänga med i alla arm- och benrörelser :)

Vi har börjat jogga i Hjorthagen ( 3,3 km) med förskoleklasserna denna veckan och målet är att vara i bra form inför Stockholm mini-marathon som går av stapeln söndagen 29 maj på Mors Dag i Stockholm. Vi hade 3 nivågrupperingar kan man säga. Jag sprang med dom snabbaste, Magnus med mittemellangruppen och Anita promenerade med dom som ville ta det lugnt. På det sättet täcker vi upp hela "gänget" så vi inte tappar bort varandra efter spåret. Dom var otroligt duktiga och glada efteråt!
Jag kommer snart ut med mer info om Stockholm mini-marathon!
3:orna springer mycket när dom tränar inför Stafettkarnevalen. 1:or och 2:or kommer att börja springa i Hjorthagen på måndagarna v 14.

Vi har yogat denna veckan också, vilket går JÄTTEBRA! Mycket bättre än jag vågat hoppas på att få 20 st fokuserade 7-8-åringar i ett 45 minuterspass.
... Å lite röris har vi också hunnit med! :)

Måste också säga att responsen i Äventyret "EXPEDITION 1/2/3" har varit enorm! Nu har vi redan föräldrar till alla kanoter, men vill flera hjälpa till så är det självklart jättebra. Vi behöver säkert hjälp till matlagning och lekar etc. Så fortsätt hör av er om ni inte gjort det och vill vara med!

Ha nu en trevlig helg med Era barn!
Vi lärare på skolan jobbar i Stockholm i helgen tillsammans. Känns jättekul! :)

// Ulrika


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar