torsdag 28 oktober 2010


Lek, Idrott & Hälsa v 43

Då var sista veckan på höstterminen avslutad och vi ser nu fram emot vinterterminen där vi hoppas på MYCKET SNÖ och KYLA så att vi kan syssla med vinteridrotterna skidor och skridskor såsom vi kunde förra året!
( Ha gärna i åtanke att införskaffa utrustning. Begagnat finns ju bl a på "blocket" om man inte vill köpa nytt! )

2:or och 3:or får fortsätta med Taekwondon på fredagarna fram till jul och vi kommer att plocka in mer "röris"-pass än vi haft för alla klasser. Vi kommer dock att fortsätta vara ute mycket på idrotten! Inga ombyten kan tyvärr ske eftersom vi inte har möjligheten till det ännu.

Hela denna veckan har vi haft alla terminens populäraste bollsporter och lekar i ett slags "pot-purri".
På friluftslivet såg vi en dokumentär om Renata Chlumskas expedition runt USA där hon av egen kraft kajak/cyklade 1820 mil med bl a stormkök och tält som vi håller på med just nu.
Efter lovet kommer Ellens pappa Marcus Törenholt att vara med oss och ha en av 3 stormköks-stationer som vi kommer att lära oss använda och laga mat med på på olika sätt.

Torsdagen den 11 november kommer vi även att ha ett 2-timmars "Mountainbike-race" i Fredrikshallsskogen med årskurs 3, jag och Vidars pappa Calle. Därför skall 3:orna inte ställa undan cyklarna ännu därhemma!
Mycket trevligt med alla våra engagerade föräldrar! :)

Ha nu ett trevligt höstlov allesammans! Själv åker jag på spa till Riga med min dotter Ebba i 5 dagar, ska bli jätteskönt! :)

//Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar