torsdag 7 oktober 2010

Lek, Idrott och Hälsa

vecka 40

Måndag: Ingen idrott för förskoleklasserna, vi var alla i kyrkan på Internationella Barndagen. Men vi stannade i Lottenlund och lekte på vägen tillbaka.
På eftermiddagen hade årskurs 2 simning på Åkersbadet och 1:orna "Röris".

Tisdag: Förskoleklasserna hade lekarna "Kräftkull" och "Akta din svans" på Gripsnäs stora gräsmatta innanför grindarna. Eftermiddagens friluftsliv för 1-3 har Magnus skrivit om!

Onsdag: Orienteringstrollet Olfar hade varit i mitt förråd på natten och tagit orienteringskärmarna! De var utplacerade runt Apberget på hemliga platser och Olfar utmanade alla eleverna att hitta dom! Alla fick varsitt startkort och sprang 2 och 2 och letade upp dom. De flesta barnen hittade alla skärmarna, och det var glädje och stoj i luften när dom hittade varje skärm.

Torsdag: "Skattjakts"-leken på Gripsnäs, både för förskoleklasserna och 3:orna. En lek som alla älskar och som kan lekas i timmar...

Fredag: "Röris 4" för förskoleklasserna med massagesaga som leddes av Siri i leopardgruppen och Mira i Tiger-gruppen. Vi hade Davids mamma på besök idag också som var med och gympade! Taekwondo för 2:or och 3:or på Hälsoskaparna med Daniel idag som vikarierade för Henrik. Ett tufft pass idag med mycket styrka och kondition var det! Så kul!

På måndag skall 1:orna gå till golfklubben på eftis och åka golfbil runt banan med Jaret som är Greenkeeper!
...och svamp- och cykelutflykt blir det på tisdag med årskurserna 1-3!

Trevlig Helg allihop! :)

//Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar